Grassenerf
T. 0172- 645 641
M. 0621 525 098
F. 0172- 645 109
Reijerskoop 305a
Boskoop

Routekaart
Site design by Montana Creations
PlukTea is een theetuin op ongeveer 500 m afstand van Grassenerf, het terras of de overdekte kas bevind zich op de kwekerij van grassenerf. De tuin waar het terras zich bevind is ontworpen door Hans Verweij. Pluk Tea is een theetuin waar je zelf je thee kunt plukken uit de kruidentuin met vele bijzondere planten. Pluktea verzorgt high tea's en nog veel meer: alles biologisch en zoveel mogelijk uit eigen tuin! Zie pluktea.nl voor meer info. 

Op de open dagen van Grassenerf is PlukTea open voor thee met wat lekkers erbij en verzorgen we een lunch. Tussen 12 en 14 uur kunt u bij ons een bijzondere lunch nuttigen. Graag wel reserveren om er zeker van te zijn dat u een plaatsje heeft!

De lunch zal er zo uit zien:
Ontvangst met koffie of verse thee met een home made koekje.
Voor: huisgemaakt soepje met wat sneetjes stokbrood en pesto
Hoofd: Keuze uit: een franse Gallette (hartige pannenkoek) met heerlijk beleg of 2 sneden Rustiek brood met divers beleg, Uiteraard met garnituur. Keuze uit bio sap of (plantaardige) melk.
Nagerecht: huisgemaakte chocolaatjes en een mini cakeje-  met een potje verse thee of koffie erbij. 

15 euro per persoon.
Wilt u de lunch verder uitbreiden: vraag naar de mogelijkheden!
Wilt u iets anders gebruiken? Kan ook: neem contact op!

Wilt u op de open dag ook wat drinken? dat kan bij PlukTea, u kunt bij ons terecht voor echt verse thee, zelfgeplukt en heerlijk van smaak, lekkere koffie, sappen, fris en veel meer! Ook hebben we een kleine menukaart waar u allerlei lekkers op vindt voor erbij. 

Praktisch: wilt u zeker zijn van een plaatsje, of voor de lunch of om gewoon wat te drinken: reserveer! Soms kan het erg druk zijn bij PlukTea en is er geen plek, neem contact met ons op voor informatie of om te reserveren!
Bij Grassenerf kunt u de route naar pluktea ophalen, het is een klein stukje rijden vanaf Grassenerf. 


Pluktea:

Website: pluktea.nl
Email: info@pluktea.nl
Telefoon: 06 51 81 55 37
COMBINEER UW BEZOEK AAN GRASSENERF
MET EEN BEZOEK AAN PLUKTEA.